Aanbieding

Philips CD-soundmachine AZ215C/12

3 W, Digital, CD, FM, CD-RW
Stuur e-mail bij prijswijzigingen
1-2 werkdagen

Normale prijs: € 79,89

Nu Voor: € 66,38

Philips

Uit voorraad besteld = Morgen geleverd *

Meer informatie? Bel ons op +32(0)32946908

Details
Philips CD-soundmachine AZ215C/12. Soort tuner: Digitaal, Ondersteunde frequentiebanden: FM. Optische drive type: CD,CD-R,CD-RW, Afspeel modi: Vooruitspoelen, Achteruitspoelen, Next, Vorige, Herhaling, Shuffle. Gemiddeld vermogen: 3 W. Stroombron: AC/Batterij, Compatibele batterij grootte: C. Breedte: 252 mm, Diepte: 233 mm, Hoogte: 12 mm

U geniet van de eenvoudige dingen in het leven en u houdt het graag ongecompliceerd. Dankzij de gebruiksvriendelijke functies en het compacte, draagbare ontwerp van deze CD-soundmachine van Philips kunt u optimaal genieten van uw favoriete muziek.

Philips staat bekend als fabrikant van producten die compatibel zijn met veel typen discs. Met dit audiosysteem kunt u genieten van muziek op CD, CD-R en CD-RW. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betekent dat uw audiosysteem zowel CD-Recordable (CD-R) als CD-Rewritable (CD-RW) kan afspelen. Op CD-R-discs kunt u één keer iets opnemen en u kunt ze afspelen op elke willekeurige audio-CD-speler. CD-RW-discs zijn daarentegen geschikt voor meerdere keren opnemen of beschrijven, en u kunt ze alleen afspelen op een compatibele audio-CD-speler.

Dankzij de functie "shuffle/herhalen" hoeft u de muziek die u afspeelt niet altijd in dezelfde volgorde te beluisteren. Nadat u uw favoriete nummers in de speler hebt geladen, hoeft u alleen maar een van de modi "shuffle" of "herhalen" te kiezen om uw nummers in een andere volgorde af te spelen. Geniet van een unieke muziekervaring telkens wanneer u uw speler aansluit.

Met Dynamic Bass Boost kunt u maximaal van uw muziek genieten. Breng met één druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat! De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als u dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om het basniveau op te voeren. Zo kunt u van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer u het volume lager zet.

Met één verbinding geniet u van al uw muziek van draagbare apparaten en computers. Sluit gewoon uw apparaat aan op de AUDIO-INGANG (3,5 mm) op uw Philips-luidsprekers. Gebruik op uw computers de aansluiting voor hoofdtelefoons. Nadat de verbinding is gemaakt, kunt u direct genieten van uw hele muziekverzameling via deze fantastische luidsprekers. Philips levert gewoon beter geluid.
Dit systeem heeft een totaal uitgangsvermogen van 3 W RMS. RMS staat voor Root Mean Square, wat een veelgebruikte maat is voor audiovermogen, ofwel het elektrische vermogen dat van een audioversterker naar een luidspreker wordt overgebracht, gemeten in watt. De hoeveelheid elektrisch vermogen die wordt afgeleverd en de gevoeligheid van de luidspreker bepalen het gegenereerde geluidsvermogen. Hoe hoger het wattage, hoe groter het geluidsvermogen dat door de luidspreker wordt uitgezonden.

Overige informatie

Radio

Soort tuner Digitaal
Ondersteunde frequentiebanden FM
Aantal voorkeurszenders 20
Automatisch digitaal afstemmen Ja

Verpakking

Breedte van de verpakking 280 mm
Diepte van de verpakking 260 mm
Hoogte van de verpakking 160 mm
Gewicht pakket 1,6 kg

Technische details

MP3 afspelen Nee
Kleur van het product Roze
FM-radio Ja
Type aansluitplug 3,5 mm
FM antenne Ja
Apple docking-compatibiliteit Niet ondersteund
Volumeregeling Draaiknop
Bass reflex Nee
Type accu/batterij LR14

Opslagmedia

Geïntegreerde geheugenkaartlezer Nee

Inhoud van de verpakking

Garantiekaart Ja
Meegeleverde kabels Sector
Gebruikershandleiding Ja

Optische drive

Optische drive type CD,CD-R,CD-RW
Afspeel modi Vooruitspoelen, Achteruitspoelen, Next, Vorige, Herhaling, Shuffle

Cassette

Cassette deck Nee

Luidsprekers

Gemiddeld vermogen 3 W
Aantal ingebouwde luidsprekers 2

Gewicht en omvang

Breedte 252 mm
Diepte 233 mm
Hoogte 12 mm
Gewicht 1 kg

Poorten & interfaces

AUX ingang Ja
Headphone outputs 1

Energie

Voeding AC/Batterij
Ondersteund aantal accu's/batterijen 6
Compatibele batterij grootte C
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Philips CD-soundmachine AZ215C/12